De 5 beste nerf geweren van 2018

Een echte nerf liefhebber moet natuurlijk af en toe een nieuw nerfgeweer kopen, maar dan wil je het liefste natuurlijk ook het beste nerfgeweer hebben. Om jou hier dit jaar mee op weg te helpen heb ik een top 5 beste nerf guns, met nodige toelichting, samengesteld. Zo weet je precies welke nerf guns jij dit jaar moet aanschaffen, ze staan overigens niet in een bepaalde volgorde.

NERF Mega Mastodon


Dit nieuwe nerf geweer is een van de grootste mobiele nerfgeweren op de markt, tegenstanders zullen aan door de grootte van dit geweer al geïntimideerd zijn. Hier komt nog bij dat hij volledig automatisch is en dat hij gemiddeld 4 darts per seconde kan afvuren. Het is een krachtig geweer, dat sowieso. Een nadeel hieraan is wel dat je veel batterijen kwijt zal zijn aan de Mega Mastodon, en dat het geweer zelf ook niet erg goedkoop is. Met prijzen tussen de 70 en 120 euro is het een flinke investering.

Hij schiet met mega darts, die dus nog wat harder aankomen dan de standaard darten en de snelheid waarmee hij ze afvuurt maakt het wel een heel leuk geweer om mee te spelen, al helemaal als je ook nog wil dat al jouw vrienden onder de indruk zijn. Een nadeel aan de mega darts is dat ze over het algemeen iets minder accuraat zijn dan de standaard varianten, al is het met de Mega Mastodon prima mee te werken.

Bekijk ‘m nu op Bol.com

 

NERF N-Strike Modulus Regulator


Na de smartphone heb je nu ook de smart nerfgeweren, en de N-strike Modulus Regulator is de allereerste, dan kun je ook wel raden dat dit ook een automatisch geweer is. Het extra slim zijn van dit geweer houdt in dat hij verschillende modi heeft, zo kan je er een semiautomatisch geweer van maken welke drie darts tegelijkertijd schiet, maar kan hij ook volautomatisch alles achter elkaar afvuren. Hier komt dan nog bij dat er een rood ledlampje is welke gaat branden zodra de darts bijna op zijn, zo weet jij wanneer je deze bij moet vullen.

Een belangrijk onderdeel van de gehele modulus serie is dat er onderdelen op en af kunnen worden gezet. Zo heb je verschillende scopes, een geweerkolf voor extra munitie en nog meer. Dit maakt het spelen met deze geweren nog leuker. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het geweer er wel een stuk groter van wordt, en dat de precisie op die manier ook achteruitgaat. Maar al in al is dit geweer een nieuw Nerf hoogstandje waar je veel plezier aan kunt beleven. 

Bekijk ‘m nu op Bol.com

NERF Zombie Strike Doominator


Als je op zoek bent naar een nerfgeweer wat er uniek en echt heel cool uitziet dan is dit het geweer wat je wilt hebben, bovendien is hij goedkoper dan de twee geweren hierboven genoemd. Hier komt nog bij dat je 4 cilinders hebt waar elk 6 darts in kunnen, dat zijn 24 darts die tegelijkertijd geladen zijn. Doordat hij niet erg groot is, is hij ook nog makkelijk om vast te houden en makkelijk rond te bewegen, zo is dit het ultieme geweer om snel mee te zijn.

Het enige probleem met dit geweer is dat jouw duim misschien vast gaat komen zitten bij de handgreep aangezien je hier wat ruimte te kort komt, dat is misschien lichtelijk irritant. Al in al kan ik zeker zeggen dat het een goed geweer is voor de prijs die hij is.

Bekijk ‘m nu op Bol.com

 

NERF N-Strike Elite Retaliator XD


Dit geweer is niet maar één geweer, je kunt hem namelijk aanpassen naar jouw wensen. Je hebt verschillende accessoires die je aan dit geweer kunt toevoegen, enkele voorbeelden hiervan zijn het toevoegen van extra berging voor de darts, zodat jij er nog meer mee op pad kunt nemen. Bovendien is het een stevig geweer wat lekker in de hand ligt en waar je makkelijk meebeweegt ondanks zijn grootte.

Heel snel ben je niet met dit geweer, aangezien hij niet automatisch is maar elke dart zelf moet afvuren. Het voordeel is dat het bereik van dit geweer ontzettend ver is, ze komen tot wel 23 meter ver als je goed je best doet. De precisie is niet ideaal, maar met de juiste accessoires kun je deze ook enorm vergroten. Bovendien is dit ook geen duur geweer en eb je dus nog budget voor de extra accessoires.

Bekijk ‘m nu op Bol.com

 

NERF N-Strike Elite Hyperfire


Ons laatste geweer alweer is ook een geweer met een redelijke prijs van rond de 50 euro, en zit dus zeker niet bij de allerduurste nerfgeweren. Toch is dit een goed geweer waar je echt wel resultaat mee behaalt. Het is een volautomatisch geweer waardoor je dus snel achter elkaar darts af kunt vuren, en voor een volautomatisch geweer is de precisie ook nog eens goed. Hij heeft een mooi design, terwijl hij toch ook niet te groot is, en dus makkelijk te bewegen is en mee te nemen is. Het herladen van het geweer gaat snel en gemakkelijk, je drukt ze er gewoon bij de bovenkant in.

Een nadeel aan een volautomatisch geweer is dat je veel batterijen kwijt zal zijn aan dit nerfgeweer, en dat de 25 darts die er inzitten een stuk sneller op zijn dan je zult voorzien. Toch is het een leuk geweer waar je erg ver meekomt.

Bekijk ‘m nu op Bol.com

Zoals je ziet zijn er ook voor dit jaar weer een hoop leuke nerfgeweren op de markt gekomen, genoeg om jouw verzameling weer uit te breiden en de nieuwste geweren te laten zien aan al jouw vrienden die ook nerf-fans zijn. Elk jaar komt Nerf weer met nieuwe gadgets en geweren die het spel alleen nog maar leuker en geavanceerder maken.