NERF N-STRIKE MEGA

N-Strike Mega (voorheen N-Strike Elite Mega), met het handelsmerk N-Strike MEGA (of N-Strike MEGA Series), is een serie en subserie van Nerf-blasters die in 2013 werd uitgebracht.

De N-Strike Mega-serie is uitgerust met het nieuwe Mega Dart-type en heeft blasters met een actieradius van maximaal drie├źntwintig meter. Blasters in deze serie hebben een rood kleurenschema en hebben vaak het “Mega” -logo op elk schaalontwerp.

Geschiedenis
De N-Strike Mega-serie begon als een subreeks van N-Strike en N-Strike Elite-blasters. Dit was de eerste serie die het nieuwere type Mega Dart gebruikte.

In juni 2014 werd de Magnus gespot onder kleurenschema’s van Zombie Strike. Bovendien werd Mega Darts ook een Zombie Strike-product, met beide uitgebracht onder de Z.E.D. Ploeg sub-series. Dit betekende dat de N-Strike Mega-serie officieel naast de vele andere huidige series was overgestoken naar de Zombie Strike-lijn.

Ergens in het najaar van 2014 werd bekend dat Hasbro hoogstwaarschijnlijk geen verdere clip-systeem Mega-blasters zou produceren vanwege redenen die verband houden met het relatieve gebrek aan succes van de Centurion.

De subreeks evolueerde uiteindelijk naar zijn eigen serie, waarbij de 2016-verpakking de logo’s van N-Strike en N-Strike Elite volledig liet vallen. Desondanks werd de Lightning Bow in hetzelfde jaar vrijgegeven onder de N-Strike Elite-serie.

De AccuStrike-serie werd opgenomen als een subreeks van N-Strike Mega in 2018, met de release van de Thunderhawk.

Bekijk de nerf geweren in dit assortiment