NERF N-Strike Modulus Regulator

homeindex
NERF N-STRIKE MODULUS
→ NERF N-STRIKE MODULUS REGULATOR

Prijsklasse: €60 – €70 op bol.com

Bouw je eigen blaster voor elke missie of ieder gevecht met de volledig gemotoriseerde NERF N-Strike Modulus Regulator Blaster. Er zijn 3 verschillende schietfuncties door de speciale schakeltechnologie. Kies voor 1 dart per keer, verschillende darts tegelijk of schakel naar continuvuur om de darts in een onafgebroken stroom te lanceren.

Laad de NERF darts in beide 12-darts clips, steek er 1 in de Blaster en bewaar de andere in de schoudersteun. Door de versnellerknop ingedrukt te houden laad je de motor en dan… vuren maar! Als de indicator knippert is je clip leeg. Voor meer stabiliteit kan je de draaibare handgreep aanpassen en de 2 vizieren gebruiken die als loopverlenger of doelzoeker gebruikt kunnen worden.

Met NERF N-Strike Modulus accessoires en upgrade sets (elk afzonderlijk verkrijgbaar) kun je je mogelijkheden nog verder uitbreiden. Met het complete NERF N-Strike Modulus systeem zijn meer dan 1000 verschillende combinaties mogelijk!

Bron: bol.com

Bekijk videomateriaal van dit nerf geweer

Deze video’s zijn geen eigendom van Nerf Gun Fans. Alle credit gaat naar de eigenaar van de video. Daarom linken we ook enkel door naar de video zelf.

Is jouw interesse in dit nerf geweer gewekt?

Koop 'm dan direct op bol.com via onderstaande link.
NU KOPEN AAN DE BESTE PRIJS